Annons

Premiär på premiär för gitarrduo

Benny Olsson och Johan Nilsson är två välkända ansikten i Landskronas musikvimmel. Nuförtiden är det i samband med bandet Good Feeling som de båda spelar i tillsammans med sångerskan Louise Östberg. Men på torsdag klockan 20.00 ställer sig de båda musikanterna själva på scenen för att trubadura.
– Scen och scen. Jag vet inte hur mycket scen det blir, men uppträda ska vi på nyöppnade Gröna Lyktan. Vi blir de första trubadurerna som lirar på stället i den nya regin, säger Johan Nilsson som musicerat sedan början av 1980-talet då han bland annat var gitarrist i punkbandet Razzia.

Om det blir punk eller ej låter Johan vara osagt men en salig blandning blir det.
– Vi har en mycket uppskattad repertoar med många sköna låtar. Det blir allt från Bellman till rock i vår egen akustiska tolkning, säger han och uppmanar folk att önska låtar.
– Det gör man via vår hemsida. Jag kan dock inte lova att alla får sina önskemål uppfyllda, garderar sig gitarristen.

Annons
 

Hemsidan hittar du på www.goodfeelings.se/

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser