Annons

Nominera stans modigaste person

I februari delar Landskrona stad ut civilkuragestipendier till en eller flera personer. Civilkuragestipendiet delas ut till någon som har gjort en insats utöver det vanliga för att hjälpa en medmänniska eller för att öka tryggheten för oss som bor och verkar i staden.

– Med civilkuragestipendiet vill vi också stärka ”vi-känslan” i Landskrona och visa att vi bryr oss om varandra och vårt samhälle, säger Annika Wågsäter, trygghetssamordnare Landskrona stad.

Annons
 

Nu kan alla nominera en person eller en grupp som gjort något utöver det vanliga för någon annan. Nomineringarna kan göras via www.landskrona.se/civilkurage.aspx eller på ett av de vykort som kommer att finnas på olika platser i city inom kort.

Det är en representant från närpolisen, en representant från Polisen och Räddningstjänstens ungdomsforum samt säkerhetschefen i Landskrona stad som utser stipendiaten.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser