Annons

Förundersökning återupptas

Åklagaren ger polisen bakläxa och godtar inte den nedlagda förundersökningen om buskörningen med moped inne på Allvar Gullstrandgymnasiet.
Det var skolans rektor Hanna Lönegård som ingrepp när hon hörde motorljud inne i skolans korridor. En polisanmälan upprättades men fallet avskrevs tämligen omgående. Varpå kommunstyrelsens ordförande  Torkild Strandberg (FP), skrev till polis och åklagare i nordvästra Skåne och uppmanade ansvariga  att återuppta förundersökningen.
– Att förundersökningen återupptas är en viktig signal både till individerna och till samhället i stort att detta var en oacceptabel handling. Samhällets insatser mot brott måste vara tidiga, tydliga och tuffa, säger han i ett pressmeddelande.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser