Annons

Säsongsavslutning Landskrona Hickory Club

I går avslutades Hickory-säsongen med golf och middag.
– Tyvärr saknade vi en hel del av våra hängivna hickoryspelare, någon sängliggande och andra hade väl andra skäl, meddelar Claes Linblom.
Men i närvaro av spelare från Barsebäck, Sisjö och Isaberg var det tio spelare som fick avnjuta denna sista sommardag med golf i kortärmat och strålande sol.

Vi spelade foursome match open med Sunningdale Rules och Stymie. De bästa efter första nio spelade sedan final sista nio. I en nervpirrande match vann Anders Bergh och Mikael Langbråten över Åke Iwar/Leif Einarsson.
Dagens slag som ju alltid visas från de stora tävlingarna gjorde Anders Bergh, vem annars. Micke hade lagt upp sig nära outgränsen till vänster på utslaget på 4:e hålet och dessutom mask bakom första trädet. Vad gör vi tyckte Micke, ”jag drar den runt”, sa Anders. Ställde upp för en mashie ut mot 9:ans fairway på Erikstorpsbanan och drämde till. Med hakan nere vid knäna såg Micke bollen gå via 9:an på Erikstorp mot green p
å 4:an på Hildesborg. Anders kommentar, ”shit den gick över green!”

Annons
 

Efter golfen samlades herrskapet till middag på Erikstorps Kungsgård.
– Vi avnjöt en superb trerätters middag med ett vinpaket som inte stod maten långt efter. Jag vill här passa på och å alla närvarandes vägnar tacka restaurangen för utsökt förplägnad och service, poängterar Claes Linblom.

Efter mat och hygge flyttade man sig över till klubbhuset för fortsatt samkväm och framför allt prisutdelning.
Anders och Micke fick pris för foursomevinsten och sedan gick vi över till att prisa de som utmärkt sig under året.

2012 års vinnare är:
Klubbmästare: Stellan Kvist
Matchspelsmästare: Anders Bergh
Thure Bruce Priset (eclectic): Anders Eneborg
Grafton Pokalen (10 bästa): Anders Bergh

– I och med vinsten av Grafton Pokalen blev Anders inte bara innehavare av den tjusiga Captains Car utan är därmed också vår nya Captain för 2013. GRATTIS!!

Sammantaget kunde ett bra verksamhetsår summeras och nu hoppas att föreningen att det kommande året med bland annat Svenska Hickorymästerskapet på Landskrona Hickorybana ska bli minst lika bra.


Anders Bergh lyfter Grafton Pokalen. Foto: Privat.


Anders Eneborg prisades också under kvällen. Foto: Privat.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser