Annons

God återväxt inom taekwondon

Flera av Landskrona Taekwondo Akademis utövare deltog i helgen i Gripen Cup i Malmö. Det blev till nya framgångar och ett nytt medaljregn för Landskronaklubben
– Det ser väldigt bra ut inför framtiden. Det är som bekant mycket viktigt med återväxt, säger klubbens sportchef, Johan Berg.
– Helgens medaljskörd är ett kvitto på att vi inte bara presterar på elitnivå utan även har god återväxt i klubben, säger han och lyckönskar sina utövare och coacher.

Guldmedaljer kneps av Adem – Avancerad Kadett, Jakob – Nybörjare Kadett, Emil – Nybörjare Senior samt Kevin T – Nybörjare Junior. Silvermedaljer fick Ilija – Avancerad Kadett och Sonia – Avancerad minor motta. En bronspeng fick Pascal – Nybörjare Junior.
Klubben hade dessutom ytterligare en handfull deltagare i cupen.

Annons
 

Svenska cupen väntar
I början av november avgörs den tredje deltävlingen i Svenska Cupen.  Deltävlingarna lägger grunden för kommande landslagsuttagningar.
– Klubbens elitsatsade tävlar i ett gemensamt lag tillsammans med vår broderklubben Po-Eun från Malmö. Totalt är vi 25 utövare som tränar och tävlar tillsamman under gemensam flagg för att kvala till landslag, berättar Johan Berg.

Utövare som åker från Landskrona till Jönköping och Svenska Cupen 3 med sikte på landslagskval är:

Jonas Svalin. Senior -80kg
Kanokphon ”Lot” Warriwong, Junior -55kg
Sarwar Kahleel, Juior -68kg
Rebecca Leseinus, junior -68kg
Gabriel Berg, Kadett -65kg
Ilija Veselinovic, Kadett -53kg
Adem Krasnic, Kadett -45kg
Coach Johan Berg

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser