Annons

God återväxt även i Falcons

Igår var Falcons P12-lag i Malmö och spelade match mot Malmhaug. Det skulle visa sig att killarna i de båda lagen och publiken skulle få uppleva en riktigt fin, välspelad och spännande innebandymatch som rättvist slutade 4-4.

Matchen inleddes med att Malmhaug fick tagit ledningen med ett lågt skott från distans. I det efterföljande bytet fick Tobias Ohlsson-Bååth kvitterat med ett överraskande dragskott vid sargkanten. Falcons var det lag som skulle gå till periodvila med ledning efter att Tobias Ohlsson-Bååth, bakom mål, fått lirkat in en boll.
Hemmalaget gör sedan tre raka mål utan att Falcons viker ner sig. Iställer visar sig Samuel Rosenqvist på målhumör och efter fina passningar kan han göra två mål.

Annons
 

Slutminuten blir dramatisk med chanser åt båda håll.
– Båda lagen presterade en fantastiskt fin innebandymatch eller för att citera domarparet efter matchen;  ”Vi har varit domare i 10 år men sällan varit med om en mer välspelad och spännande innebandymatch, här finns kvaliteter för framtiden för Skånsk innebandy”. Det var skoj att höra och  killarna är värda allt beröm, säger Jakob Ohlsson en av lagets tränare.

Runt om i skånska idrottshallar fanns lag från Falcons ungdomsavdelningar.
I Åkarp stred tjejerna i F12 tappert trots att man måste låna upp spelare från de yngre lagen. Ännu en storförlust blev facit men mungiporna och käpainsatsen var det inget fle på. Falcons hade alldeles säkert välkomnat fler töser i just åldersklassen 11-13 år.

Bättre underlag har man på killsidan där 16 spelsugna elvaåringar och en stor supporterskara intog Hjärups idrottshall.
– Alla spelare från en storspelande och totalt orädd Oliver i mål, via de stabila backarna till de friska forwardsfläktarna framåt gjorde en kanonmatch på det stora hela. Det här gänget har väldigt stor potential och framför allt ett härligt driv och en skön inställning till både spelet och varandra. Det var positivt snack under hela matchen och det är den viktigaste egenskapen för att lyckas och ha skoj ihop, säger lagets tränare Lars Persson

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser