Annons

Landora vann Höstcupen

Den gångna helgen spelade BK Landoras 10-åringar hem Höstcupen i Furulund. – Genomgående en perfekt utförd turnering från grabbarna, säger Carl Nielsen en av lagets fyra tränare. Först ut på programmet stod Fortuna FF. – Trots stort bollinnehav och massor med målchanser stannade det vid en 1-0 seger, berättar tränaren. Hemmalaget Furulunds IK svarade för starkt motstånd i andra matchen. – Men killarna hade sannerligen vaknat på rätt sida och vi kunde vinna med 3-0. I sista gruppspelsmatchen väntade likaledes obesegrade IF Lödde. – Otroligt men våra killar höjde sig ytterligare ett snäpp och hela laget spelade fantastiskt bra. En fin 2-0 seger spelades hem. I semifinal väntade ett derby mot Borstahusens BK. – Vi får ett tidigt ledningsmål och killarna hjälps åt över hela planen och jobbar oerhört bra ihop, säger Carl Nielsen vars adepter efter 4-0 segern skulle få möta Löddes andralag i finalen. En match som blev till ett nervkittlande drama som efter 1-1 efter full tid fick avgöras på straffar. – Deras målvakt gör bland annat en kanonräddning, men kan ändå inte hindra att vi vinner med 3-2, avlutar den stolte tränaren.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser