Annons

Det händer i helgen

Helgens höjdpunkt för många är utan tvekan kulturnatten vilken 20-årsjubilerar på fredagen. Här har du ett program som heter duga. En annan 20-åring som vi lyfter på hatten för är Fäladsgården. På söndag klockan 14.30 blir det fest för boende och anhöriga. Cabaret Mix kommer att underhålla efter att de boende avnjutit en trerättersmeny. Det hela avslutas med ett kaffekalas med hemgjord tårta, kakor som bakats av anställda och bakverk från Trädgårdscafée som sponsrat. Om vi missat något så har du fram till lunchtid på dig att mejla oss ditt tips till info@landskronadirekt.com. Fredag: 18.45 – Sverigepremiär för filmen Balladen om Marie Kröyer på Biohuset Maxim och två timmar senare är det Sverigepremiär för Savages. Mer info om filmerna och helgens övriga visningar hittar du på Biohusets hemsida. 19.19 – Innebandyherrarna i Falcons tar emot Lagan IBK i Idrottshallen. Lördag: 10.30 – Lördagscaféet på teaterrestaurangen slår upp portarna. Dagens arrangör är amatörteaterföreningen Harlekin. 12.00 – Vernissage på Galleri Gamla Staden där Peter Wahlbeck ställer ut. Konstnären är själv på plats. Läs mer. 19.00 – Skantz Tyrolerband bjuder på glada tongångar då det arrangeras Oktoberfest på Restaurang Gränden. Läs mer. 21.00 – Säsongsavslutning på Slottscaféet då Peter Wahlbeck bjuder på stå-upp. Är du intresserad av att äta en bit mat innan så ska du boka på 0705-81 00 47. Söndag: 12.00 – Vernissage på Galleri Gamla Staden där Peter Wahlbeck ställer ut. Konstnären är själv på plats. Läs mer. 16.00 – Den venetianska pianovirtuosen Gloria Campaner uppträder på Landskrona församlingshem. Läs mer. 17.00 – Hockeyherrarna i Lejonet har seriepremiär i div. 3 hemma och motståndare är Frosta från Höör.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser