Annons

Ann Wilson gästade Selmadag

På torsdagen var det, på stadsbiblioteket, dags för den årliga Selmadagen och det kvinnliga nätverkets ordförande Harriet Johansen var på ett strålande humör. – Det är härligt att se att här är så mycket folk, sa hon strax innan en av kvällens huvudattraktioner, dansikonen Ann Wilson greppade mikrofonen och berättade om sitt liv som dansare. På plats fanns ett flertal kvinnliga företagare som ställde ut men störst plats för dagen tog prisbordet i det traditionella lotteriet. – Det är handeln i Landskrona som ställt upp med priser och aldrig har vi fått in så många, säger hon vidare. Kvällen avslutades med att Emeli Zeilon korades till årets Selma efter sitt arbete med den årliga trädgårdsrundan.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser