Annons

Derbyseger för Falcons

Falcons talangfulla damlag kunde efter en hård drabbning besegra ärkerivalerna i FC Helsingborg med 5-1 på tisdagskvällen. Det tog dock ett tag innan hemmalaget kom igång ordentligt och troligen satt söndagens hårda holmgång mot Malmhaug kvar i huvud och ben. En storspelande målvakt i Sara Johnsson såg dock till att inledningen var jämn och Falcons kunde gå till pausvila med 1-1. I mittperioden lossnade desto bättre. När Ida Bergvall trycker in ett frislag till 3-1 så känns det som att det ska gå vägen även denna gång. – Här visade hon verkligen sin skotteknik, det sa bara schvung rätt upp i krysset! 3-1 och det kändes ganska tryggt, säger Thomas Bengtsson, ordförande i klubbens damkommitté. Tongångarna är också generösa efter att Falcons avslutat med två mål i slutperioden. – En eloge till Helsingborg tjejer som jag tycker gör en bra match. De har också ett ungt lag med många duktiga tjejer. Och vi önskar dem lycka till i vinter. Falcons damer har i och med seger fått en riktigt fin start på serien med sju poäng efter de första tre matcherna. Nästa hemmamatch för tjejerna är 27/10 och då mot Röke.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser