Annons

21 000 i böter för polisbett

En 38-årig Landskronabo har dömts till böter efter att han bitit en polis i fingret. Det var i maj tidigare i år som mannen var så berusad att han cyklade omkull. Polis kom till platsen och beslöt att han skulle sova ruset av sig i polishuset i Helsingborg. Väl inne i polisbilen blev 38-åringen våldsam varefter polismannen som satt sidan om Landskronabon var tvungen att hålla om honom. Detta resulterade i att han fick ett bett i fingret och detta har nu lett till att mannen dömts för våld mot tjänsteman. Mannen som fick 21000 kronor i böter för fingerbettet kunde varken dementera eller bekräfta va som hänt då han var så berusad vid tillfället att han hade en minneslucka.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser