Annons

Dags för fjärde Selmadagen

För fjärde året i rad arrangeras Selmadagen då Föreningen Selma på torsdagskvällen sluter upp på stadsbiblioteket i Landskrona mellan klockan 16-19. – Det har verkligen blivit en tradition, säger styrelseledamoten Ina Zachhau och berättar om vad besökarna kan förvänta sig. – Förutom inspirerande och intressanta föredrag kommer årets vinstbord till lotteriet att vara större än någonsin. Dessutom kommer Årets Selma att koras under kvällen men vem det blir är en väl förborgad hemlighet. Som vanligt dyker det även upp mer eller mindre kända personer. – Vi har glädjen att kunna presentera Ann Wilson, profil från Let´s Dance samt Inger Johansson som översatt ”Snö” av Orhan Pamuk som vann nobelpriset 2006, säger Ina Zachhau och hälsar alla välkomna. – Selmadagen är inte bara kvinnor utan alla är lika välkomna.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser