Annons

Venetiansk pianovirtuos ger konsert

Den venetianska pianovirtuosen Gloria Campaner är, trots sin unga ålder, redan en väletablerad världsartist med en imponerande meritlista.Söndag den 14 oktober gästar hon Landskrona församlingshem och bjuder på verk av Debussy och Rachmaninoff. Gloria föddes 1986 och anses både av publik och kritiker som en av den nya generationens mest intressanta italienska pianister. Hon började sina pianostudier när hon var fyra år, gav sin första offentliga konsert vid fem års ålder och debuterade som solist i 12-årsåldern – med Venedigs Symfoniorkester. Hon har, utöver att ha vunnit ett stort antal priser, hunnit med att debutera i Carnegie Hall, blivit utnämnd till EU-kulturambassadör, framträtt i CNN och kan dessutom sedan 2008 titulera sig Official Steinway & Sons Artist. I internationell press har hon prisats för ”sin extremt djupa musikalitet, nyansering och stilkänsla, som placerar henne bland pianister med exceptionella kvaliteter”.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser