Annons

Jobbmässa på Hållplats 261

I eftermiddag arrangeras en utbildnings- och rekryteringsmässa för ungdomar på Hållplats 261. Den som är intresserad av att plugga kommer bland annat att få möjlighet att träffa universiteten i Skåne och Halland, folkhögskolor samt kommunala och privata vuxenutbildningar. För den som söker jobb kommer ett antal bemanningsföretag, arbetsgivare och volontärorganisationer att finnas på plats. Arbetsförmedlingen är givetvis också representerad, i tre olika skepnader, AF Starta eget, AF Work in Europe och den vanliga arbetsförmedlingen där man kan se om det finns något jobb som passar här hemma. Dessutom kommer Hållplats 261 att presenterar sin verksamhet och studievägledare kommer att finnas på plats. Andra som kommer att medverka på mässan är bland annat nätverket för kvinnligt företagande och Nyföretagarcentrum. Mässan pågår kl. 14:00-17:00 på Hållplats 261, Idrottsvägen 35.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser