Annons

Glumslöv kvalar till division 1

Glumslövs FFs damer vann sin division 3 serie och får nu kvala till division 1. Hängde du inte med? Det hela är lite invecklat med handlar om att förbundsserierna för damer får ett nytt format till 2013. Glumslöv kvalspelar nu i en enkelserie mot IF Åsa och FC Oskarshamn där vinnaren spelar i Div 1 2013. Första matchen i serien är redan avgjord och där besegrade smålännigarna FC Oscarshamn halländska Åsa IF med 3-1. På lördag åker Glumslöv till Åsa för att på konstgräs försöka ta en seger. Söndagen den 21 avgörs sedan hela kvalet på Örevångs IP i Glumslöv när hemmalaget tar emot FC Oscarshamn klockan 14. Den nya seriepyramiden 2013 för damerna innebär en Damallsvenska med 12 lag, en Dametta med 14 lag, sex division 1-serier med 12 lag i vardera serie och därunder distriktsserier.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser