Annons

Forza rosa – kom igen BoIS!

Landskrona BoIS bidrar till ”Rosa Bandet”. I årets sista hemmamatch den 29 oktober låter Landskrona BoIS hela entréavgiften oavkortat att gå till Cancerfonden och kampanjen ”Rosa Bandet”. Grönklädda Jönköping Södra kommer att få möta ett BoIS som på hemmaplan tar på sig sitt rosa bortaställ allt i ett led att väcka uppmärksamhet för ”Rosa Bandet 2012”. Dagen efter matchen kommer de rosa tröjorna att auktioneras ut till förmån för Cancerfonden. – Vi tror att det är viktigt att idrotten ställer upp. De flesta har någon i sin bekantskapskrets som drabbats av denna sjukdom och därför uppmanar vi fler idrottsföreningar att ställa upp, säger klubbchef Mats Aronsson till BoIS hemsida.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser