Annons

Öppet hus och invigning av kvinnohuset

I fredags invigde jämställdhetsminister Nyamko Sabuni Landskronas nya kvinnohus genom att plantera ett träd i trädgården i hörnet av Järnvägsgatan-Sturegatan. På plats fanns kvinnohusets personal som visade runt i huset och svarade på frågor. I veckan flyttar nu de första kvinnorna in det renoverade huset. Att invigningen skedde med Öppet hus eller för den delen att det inte råder något hemlighetsmakeri kring var det nya kvinnohuset är belägget är ingen slump. – Det visar att vi inte blundar för problemen. Vi skulle kunna välja en undanskymd plats som få känner till men det alternativet är inget för oss. Vi ska ha fullt ljus på byggnaden för att visa att detta är något som vi tar på allvar, har kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (FP) tidigare sagt.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser