Annons

Kanske sista skånederbyt för \”Mini\”

BoIS rivjärn på mittfältet Fredrik ”Mini” Svanbäck kan återvända till sin hemstadsklubb Jaro i Jakobstad efter säsongens slut. Kring detta spekulerar åtminstone finska Österbottens Tidning som uppger att mittfältaren ”ännu inte diskuterat om en fortsättning med Landskrona”. – Fredrik Svanbäcks kontrakt med Landskrona går ut i november. En comeback i Jaro är inte utesluten, uppger tidningen. Fredrik ”Mini” Svanbäck, som för övrigt utsågs till Årets BoIS:are ifjol, lär dock vara en av de elva BoISare som tar emot Trelleborgs FF på Idrottsplatsen ikväll. En randig seger och kontraktet är praktiskt taget i hamn. – Det har sett bra ut på träningarna i veckan och killarna är taggade inför kvällens match, säger BoIS assisterande tränare Hasse Eklund. – Men vilka vi har tagit ut i startelvan avslöjar vi inte förrän strax innan match. Trelleborg kommer till Landskrona med kniven på strupen och kommer inte att vika ner sig utan kamp. Inte ens om laget från Söderslätt vinner kan de vara garanterade att behålla sin kvalplats eftersom Umeå, som möter Brage borta, har samma poäng men endast ett mål sämre i målskillnad. – Vi har haft en hög eller snarare mycket hög intensitet på träningarna i veckan. Vi har fått jobba ordentligt med sakerna vi har velat, säger Trelleborgs tränare Anders Grimberg på lagets hemsida. BoIS trupp: Ivo Vazgec, Niklas Uddenäs, Max Mölder, Fredrik Liverstam, Linus Malmqvist, Philip Andersson, Alexander Zaim, Martin Rudolfsson, Surprise Ralani, Marcus Lantz, Fredrik Svanbäck, Mathias Andersson, Patrik Åström, Luka Mijaljevic, Fredrik Olsson, Alexander Tkacz, Robin Hofsö, Abdou-Fatawou Dodja, Linus R Olsson och Fredrik Karlsson. TFF:s trupp: Viktor Noring, Fredrik Persson, Dennis Melander, Johan Nilsson-Guiomar, Tobias Malm, Tobias Mattsson, Peter Abelsson, Yousef Fakhro, Ibrahim Koroma, Jonathan Asp, Magnus Andersson, Kristian Haynes, Viktor Svensson, Thiago Pinto Borges, Zoran Jovanovic, Fredrik Jensen, Andreas Grahm och Nanen Imenger Barnabas. Matchen börjar kl 19.00.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser