Annons

Succé för Landoras 10-åringar

BK Landora har under hösten deltagit i Sanktans seriespel med två lag i åldersgruppen 02, det vill säga 10-årsklassen.

25 killar har hjälpts åt att spela matcherna och ett av lagen hamnade fyra i sin serie och det andra laget blev renta av seriesegrare. Med bara en förlust, och med målskillnaden 49-7 hamnade man överst i tabellen.

Annons
 

I vinter blir det deltagande i olika cuper i Skåne för killarna. Bland annat i de cuper som BK Landora själv arrangerar, Vintercupen, som spelas under hela vintern, utomhus på konstgräs, med totalt 57 lag anmälda samt inomhus i Julcupen där hitills totalt också 57 lag finns anmäla i dom olika åldersklasserna.


Christer Bergström sprider utöver fotbollskunskaper lugn och trygghet till sina spelare.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser