Annons

Sjundeklassarna uppskattade NOVA

Den gångna lördagen välkomnades alla sjundeklassare i Landskrona till ungdomshuset NOVA.
– Kvällen blev en succé med cirka 60 ungdomar från hela kommunen på plats, berättar Therese Henriksson, ungdomssekreterare på Fält och Fritid.

Kvällen började med att ett flertal av ungdomshusets medlemmar visade upp verksamheten. Därefter ordnades en FIFA12-turnering, caféet höll öppet, det spelades diverse dataspel, biljard, bordtennis innan det var dags att bli stylade inför kvällens disco.
– Klockan 21.00 öppnade vi upp portarna till stora salen för att åskåda fyra tjejer som dansade en grym, synkad hiphopkoreografi. Tjejerna öppnade för discot hjälpta av våra fantastiska DJ Adonis och DJ K7 som spelade house, pop och R’n’B fram till klockan 23.00. Kvällen var mycket uppskattad av besökarna som det fanns flera önskemål om en uppföljning, säger Therese Henriksson.

Annons
 

Den positiva feedbacken gör att Fält och Fritid efter höstlovet kommer att se över intresset av en kväll för bara sjuor igen.
– Vi kommer även under veckorna 46-48 genomföra en turnering i FIFA13 i samarbete med Good Games på alla våra arenor med en final på Öppet Torg i Häljarp den 1 december, avslutar Therese Henriksson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser