Annons

Rånad på 106 000 kronor

En man i 50-årsåldern uppger att han rånades på 106000 kronor strax innan klockan 23.00 på tisdagskvällen. Enligt anmälan ska han ha stått lutad över sin söndriga bil i hörnet av Dammhagsgatan och Ödmanssonsgatan då två män kom fram till honom. Den ena höll honom fast bakifrån medan den andra tömde hans fickor där han alltså ska ha haft 28 tusenlappar och 156 femhundralappar. Rånarna ska därefter ha försvunnit från platsen i en silvrig Mercedes. Varför mannen hade en så pass stor summa pengar på sig framgår inte av anmälan.
– Det är en väldigt vag anmälan så det finns en hel del frågetecken. Mer kan jag inte säga i nuläget, säger Lars-Olof Cederlund på polisens informationsavdelning.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser