Annons

Uppgifter i England: Blackburn visar intresse för Henke

I går gick brittiska Daily Mail ut med uppgifter som gör gällande att Landskrona BoIS tränare, Henrik Larsson, skulle vara på gång till Blackburn i engelska Championship. En artikel som bland annat kvp.se hakat på idag.

Tidningen lovordar Henke för sina meriter som spelare innan man berättar om framgångarna bredvid plan. ” Larsson är redan UEFA Pro licensierad som tränare och hans coachning är uppskattad i Sverige”, skriver Daily Mail bland annat.Tidningen uppger också att Henrik Larsson i sitt kontrakt har en klausul som säger att han under säsong kan köpas fri från detta för £65 000 vilket skulle ge BoIS cirka 723 000 kronor om klubben skulle växla in det på Forex. BoIS sportchef Mats Aronsson säger att han inte har läst artikeln i vare sig Kvällsposten eller Daily Mail och dementerar att Blackburn skulle ha visat intresse.
– Jag har egentligen inga kommentarer alls eftersom jag inte har en aning om vad det handlar om. Jag har inte hört något från Blackburn, säger han och bekräftar att det finns en friköpsklausul i Henrik Larssons kontrakt.
– Det finns det, men vad som står i den vill jag inte berätta.

Annons
 

Om nu Blackburn hör av sig, är det då aktuellt att släppa Henke?
– Det är som du förstår en hypotetisk fråga som vi hade fått ta ställning till om det blivit aktuellt, avslutar Mats Aronsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser