Annons

Fin början på hösten för Falcons

Falcons kunde fira ordentligt i helgen. Seriepremiärerna för såväl herrar som damer vanns, lägg därtill att klubbens materialförvaltaren Lars Wedberg hyllades för sina 60 år och Viktor Andersson firade 30-årsdagen med att leda ungtupparna i laget till en 5-1 seger i debyt mot Malmhaug KFUM.

De 393 åskådare som trotsat TV-soffan och istället ägnade fredagskvällen åt ett besök i idrottshallen fick uppleva en bra start under första perioden men sedan var det sömnigt – som en typisk fredagskväll i TV-soffan med andra ord.
Vi föll in i deras spel alldeles för lätt. Det blev hafsigare spel rent generellt och vi lyckades inte hitta tillbaka tillräckligt snabbt. Malmhaug kunde ju också trycka in en reducering  halvvägs in i matchen, säger tränare Patric Johansson.

Annons
 

Lite smånervöst var det sedan innan Max Winther i slutet på mellanperioden tryckte in 3-1. Slutperioden blev sedan en transportsträcka där Andreas Klingebrant och Niklas Dahlström noterades för ett mål vardera.

På lördagen kunde sedan Falcons damer vinna sin premiärmatch inför 104 åskådare med 3-2 mot Hjärnarp i en ruggigt spännande match, enligt rapporterna från GA-hallen.


Sebastian Mattsson gör Falcons första seriemål för säsongen. Foto: Ulf Bjarke


Rickard Jacobsen nr.10 blir ordentligt glad sedan han gjort 2-0 till hemmalaget. Foto: Ulf Bjarke.


I pausvilan visade Falcons ungdomsavdelning upp sig. Foto: Ulf Bjarke


Niklas Dahlström punkterar tillställningen när han gör 5-1 målet. Foto: Ulf Bjarke.


Fotocred på riktigt! Niklas Dahlström fastställer slutresultatet till 5-1 och visst sitter eldsjälen Ulf Bjarke beredd och ta den avgjörande bilden. Landskrona Direkt vill på detta vis tacka Ulf Bjarke för alla fantastiska bilder han förser oss med.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser