Annons

Alla anfallare tillgängliga inför derby

Idag är det dags för derby på Landskrona IP då BoIS tar emot Ängelholms FF. Som bekant lyckades BoIS genom Fredrik Olsson äntligen få bollen i mål efter fem matchers måltorka då man föll mot Assyriska senast men om Fredrik är med från start ikväll återstår att se. Faktum är att samtliga av BoIS anfallare är redo för spel.
– Det är givetvis angenäma problem att ta ut ett lag med många aktuella. Skönt att ha alla spelarna tillgängliga så här i slutspurten, när vi verkligen har viktiga matcher framför oss för att i första hand säkra nytt kontrakt, säger Henrik Larsson på BoIS hemsida.

Ängelholm som ligger på sjätteplats i tabellen tränas av BoIS-bekantingen Joakim Persson och han har taktiken klar för sig.
– Vi vet att BoIS måste fram och det kommer vi försöka dra nytta av, säger Joakim Persson inför måndagens match.

Annons
 

Henrik Larsson har dock siktet inställt på att ta tre poäng.
– Derby betyder extra tändvätska och jag tror våra spelare verkligen är laddade och ser fram emot detta nordvästskånska derby. Det blir tufft, ÄFF är ju på lite säkrare mark än vi, men jag hoppas vi kan göra en bra match och ta de där viktiga tre poängen, säger han och aviserar följande trupp till matchen.
Ivo Vazgec, Niklas Uddenäs, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Linus Malmqvist, Alexander Zaim, Fredrik Liverstam, Max Mölder, Marcus Lantz, Fredrik Svanbäck, Mathias Andersson, Alexander Tkacz, Luka Mijaljevic, Surprise Ralani, Fredrik Olsson, Fredrik Karlsson, Patrik Åström, Abdou Dodja, Robin Hofsö och Linus R Olsson.

I Ängelholm hittar vi som vanligt en hel del bekanta namn.
Hampus Nilsson, Anton Larsson, Mikael Dahlgren, Michael Baggner, Monday Samuel, Marcus Lindberg, Jakob Augustsson, Muamet Asanovski, Gabriel Ucar, Björn Westerblad, Johan Eiswohld, Robin Staaf, Jonas Nilsson, Omid Nazari, Robin Nilsson, Zeyn S-Latef, Martin Andersen och Albin Nilsson.

Matchen börjar klockan 19.00 och döms av Bojan Pandzic från Hisings Backa.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser