Annons

Rånförsök mot J-ge:s Livs

Två beväpnade män i 20-25 årsåldern försökte på fredagsförmiddagen råna J-ge:s Livs på Artillerigatan. Det var vid 11-tiden som de två gick in och försökte tilltvinga sig kassan. Eftersom butiken har ett låst kassasystem kunde kassabiträdet dock inte komma åt sedlarna och rånarna fann förgått att springa från platsen. Ett vittne uppger att de båda försvunnit mot Timmermansgatan.

En av rånarna bar rånarluva och hade en kniv och den andra hade täckande maskering och en batong.
– Det var en hel del folk i rörelse på platsen då rånet ägde rum och dessutom har rånförsöket filmats. Ett flertal vittnen har hörts och nu ska vi sätta oss ner och titta på övervakningsfilmen, sa Minna Friberg, inre befäl på polisen i Helsingborg på fredagskvällen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser