Annons

Nytt stort narkotikabeslag i koloniområde

På torsdagen gjordes ett nytt stort narkotikabeslag i Landskrona och även denna gång var det i ett koloniområde som polisen slog till. För en dryg vecka sedan gjordes ett beslag på ett flertal kilo amfetamin på Axeltofta koloniområde och igår var det i Kopparhögarna man fann cirka 500 gram av samma drog.

Det var efter en kortare tids spaning som man slog till mot en koloni som tillhör en man i 40-årsåldern och som är tidigare känd av polisen för narkotikabrott.
Med hjälp av en inlånad knarkhund från tullen hittade man uppåt ett halvkilo vitt pulver som med stor sannolikhet är amfetamin. En hel del av det portionsförpackat. Även pengar och annan bevisning togs i beslag. Beräknat värde på gatan för narkotikan landar kring 100000 kronor.
Mannen greps klockan 20:45 misstänkt för grovt narkotikabrott. Mannen misstänks också för brott mot vapenlagen då man hittade såväl en pennpistol som pepparspray.).

Annons
 

I samband med tillslaget greps även två kunder vilka för innehav och konsumtion. En av köparna misstänks även för cykelstöld då han kom cyklandes på en ny svart damcykel som misstänks vara stulen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser