Annons

Henke på väg bort från BoIS

Engagemanget från BoIS tränare Henrik Larsson kunde i söndagens match tolkas som något mindre än vanligt. Det surrrades också betydligt mer i ”korridorerna” på IP. Tränardoun hade sagt upp sina kontrakt och klart är att det finns personer i den inre BoIS-kretsen som anser att fotbollsikonen Henrik Larsson gjort sitt i klubben. Utåt sett försöker dock BoIS-ledningen tona ner läget.

Vad gäller de båda tränarnas framtid i klubben så kommer den att avgöras under hösten. Klart är att såväl Hans Eklund som Henrik Larsson sagt upp sina kontrakt för någon vecka sedan.
– Det är inget konstigt. De har skrivit ett ettårskontrakt och om dessa inte sägs upp innan den 1 oktober så förlängs det ett år automatiskt, säger BoIS sportchef Mats Aronsson och berättar att avtalet sagts upp även tidigare år.
– Det fösta året sa de upp avtalet och förra året var det vi och nu är det alltså de som sagt upp det igen. Det betyder att vi kan sätta oss ner och förhandla.

Annons
 

Innan det blir aktuellt med några samtal vill dock BoIS-styret avvakta framtiden.
– Vi får se lite längre fram var vi ligger då och sedan får styrelsen ta upp frågan om vi försöka behålla tränarna eller leta efter alternativ.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser