Annons

Vinterbollen i rullning

Innebandybollen är lös i hallarna.  Den gångna helgen deltog Landskrona Falcons P12-lag i FCH Cup i Helsingborg. Trots att det är tidigt på säsongen och laget endast haft ett fåtal träningar inför cupen visade killarna att tekniken och det fina spelet finns kvar. Efter storsegrar i gruppspelet nåddes kvartsfinalen där arrangörsklubbens 12-åringar svarade för motståndet.  FC Helsingborg var snäppet vassare och kunde vinna med 6-4.
– Trots respass redan i kvartsfinalen så fanns det mycket positivt att ta med sig från cupen. Med tanke på att det är tidigt på säsongen och killarna inte har många träningar bakom sig i september så var det en mycket fin innebandy som presterades, säger lagets tränare Jakob Ohlsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser