Annons

Lagkänsla är modellen för Falcons

Med en vecka kvar till seriepremiären hemma mot Hjärnarp är stämningen på topp i Falcons unga och talangfulla damtrupp. Att det är ett sammansvetsat gäng syntes inte minst i veckan när det var dags för den obligatoriska lag- och porträttfotograferingen.

Klubbens fotograf, Ulf Bjarke, stod i vanlig ordning bakom kameran. Att det är inte första gången som tjejerna plåtas av Ulf var tydligt då man gärna busar till det.
– Jag fick med mig en rätt häftig bild i bagaget när målvakten, Sara Johnsson prickar kameran med en innebandyboll. Ni ser ju själv hur hon kände för det, säger eldsjälen Ulf Bjarke som många gånger glatt Landskrona Direkts läsare med sina (ursäkta uttrycket) pricksäkra bilder.

Annons
 

Efter fotosessionen var det dags för laget att genomföra kvällens träningspass och det står helt klart att det är ett gäng fokuserade tjejer som nu laddar inför säsongspremiären lördagen den 29 september klockan 14 i Landskrona Idrottshall.


Benita Bruzelius får symbolisera den goda och glada stämningen som råder i Falcons. Foto: Ulf Bjarke.


En vecka innan seriepremiären är Falcons damer redo för årets säsong.
Foto: Ulf Bjarke.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser