Annons

Gymnasieelever ställer ut om hälsa

Barn- och fritidsprogrammets årskurs 1 på Selma Lagerlöfgymnasiet i Landskrona har skapat en utställning kring temat hälsa som kommer att finnas på Landskrona stadsbibliotek från idag, fredag. Invigningen äger rum klockan 12-14. Utställningen kommer att innehålla olika perspektiv på begreppet hälsa såsom kost och motion samt hur hälsan påverkas av till exempel stress, droger och alkohol.
– Eleverna har genomfört enkätundersökningar på bland annat skolor runt om i Landskrona för att kunna kartlägga folks vanor gällande dessa olika perspektiv. De har arbetat med frågeställningar som de formulerat utifrån det område som de känt sig intresserade av att undersöka vidare. Information och fakta om det valda området har de hittat genom böcker på skolan och via Internet, säger elevernas arbetslagledare Rebecca Svalin.
På stora vikväggar visas utställningen upp med olika former av bilder, diagram och tillhörande faktabeskrivningar av temat hälsa.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser