Annons

Visste inte om 44 TV-apparater i skåpbilen

Polisen genomförde på onsdagskvällen en nykterhetskontroll på väg 17 strax utanför Asmundtorp. De vinkade in en danskregistrerad skåpbil som hade sett sina bästa dagar och då de frågade chauffören, en 33-årig man bosatt i södra Skåne, vad som fanns i bilen uppgav han att den var tom.

Polisen kunde dock konstatera att dörrarna endast hölls ihop av ett snöre och i glipan kunde de se att det fanns gods i bilen varefter man öppnade. De fann då inte mindre än 44 stycken LED-TV-apparater av märket Philips till ett värde av nästan 400 000 kronor. Mannen anhölls och uppgav i det inledande förhöret att han inte hade en aning om hur godset hamnat i bilen. Polisen misstänker att TV-apparaterna kommer från en lastbilsstöld som ägde rum i Markaryd natten mot onsdagen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser