Annons

Tre gripna för narkotikabrott

Polisens ungdoms- och narkotikagrupp kontrollerade en 28-årig kvinna samt två män, båda födda 1989, som befann sig på Parkgatan vid 13-tiden på torsdagseftermiddagen. Samtliga tre misstänktes vara påverkade av någon typ av drog varför de medtogs till polishuset för urinprovtagning.
I samband med visiteringen av kvinnan påträffades en bit hasch. Vid den efterföljande husrannsakan i kvinnans bostad hittades ytterligare en bit hasch samt en marijuanaplanta. Även en burk pepparspray påträffades.
Kvinnan är nu misstänkt för narkotikabrott både genom innehav och konsumtion, samt brott mot vapenlagen. Hon erkände samtliga brott i förhör. Männen är båda misstänkta för narkotikabrott genom konsumtion.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser