Annons

Säsongstart för populärt allsångscafé

Efter sommarens succé med ”Sommarsång i Landskrona” i Slottsparken kör Verdandi på söndag, 23 september, igång sina allsångscaféer inne på Folkets Hus.
– Vi hoppas att som i våras kunna fylla stora festsalen när vi nu kör igång Café Sjung Mé igen, säger Roger Lindskog från Verdandi.

Det innebär att i runda svängar 250 personer som under två timmars bjuds på underhållning, allsång, fika med hembakat, musikkryss och möjlighet att köpa lotter.
– En viktig del i programmet är vår gästartist, söndagens gäst är den skånska trubaduren från Österlen, Glenn Patrik Nilsson. Han kommer att framföra traditionella visor från vår del av landet samt någon egen komponerad.

Annons
 

Som tidigare är det klockan 14-16 som gäller men portarna öppnas redan en timme innan.
– Detta så att alla lugnt och fint skall kunna hitta en plats att slå sig ner vid de dukade borden, säger Roger Lindskog med ett brett leende.

Efter söndagens program återkommer Verdandi den 4 november med sitt café, då är det Nadja Eriksson som är gäst. Årets sista allsångsarrangemang för föreningen blir premiären av JulSpektakel, en timmes underhållning innan vi öppnar portarna klockan två till vår julmarknad med mycket hantverk på plats.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser