Annons

Rigmor Gustafsson i kyrkan

”Sånger för livet” är Läkarmissionens stora musikprojekt som har pågått i snart 15 år.
På lördag gästar man Landskrona och Sofia Albertina kyrka  med sin ”storkör” under ledning av Mats Backlund. Med på resan till Landskrona finns dessutom jazzsångerskan Rigmor Gustafsson.
– Rigmor är en fantastisk sångerska, kanske den bästa vi haft sedan Monica Zetterlund. Jag har haft glädjen att få spela med både Rigmor och hennes syster Christina när dom varit här i  Hongkong och dom sprider lika mycket ljus utanför som på scenen, berättar landskronasonen Rickard Malmsten som spelat med de flesta av landets stora jazzmusiker.

I ”storkören” är alla välkomna att vara med och sjunga. Samtidigt som besökarna får njuta av underbar skönsång får alla vara med och bidra till Läkarmissionens projekt ”Place of Restoration”, ett arbete som hjälper föräldralösa barn att få nya familjer.
Läsa mer om projektet och ”Sånger för livet på www.lakarmissionen.se.

Annons
 

Biljetter till konserten finns att köpa på Ticnet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser