Annons

Ny smärtsam bortaförlust för BoIS

Kräftgången för BoIS fortsätter. Det blev inte något mål framåt mot bottenkrigande Varberg. I det egna målet blev det hela tre stycken. Siffrorna är dock något missvisande då matchen var jämn. Skillnaden var att hemmalaget visade prov på den effektivitet som BoIS saknar. Dessutom borde BoIS eventuellt ha en straff men i stället kunde Varberg kontra in 2-0 medan många BoISare jagade domaren för att försöka sig på det omöjliga i att få domaren att ändra sig.

Surprise fick BoIS första läge efter 20 minuter då han nåddes av en retur men hans skott fick knappt styrfart och försvarare kunde rensa. Surprise hade ytterligare ett skott efter en dryg halvtimmes spel men fick se bollen gå över.
Några minuter senare kom dock den första kallduschen. Efter att BoIS haft det mesta av spelet gjordes Jonas Lindberg ner med straff som följd. Patrik Larsson gjorde inget misstag utan väntade ut Ivo Vazgec och placerade bollen i mål. Minuten senare hade Jonatan Berg en frispark som Ivo Vazgec räddade vackert. Noterbart från första halvlek var att Surprises samarbete med Abdou Dodja som gjorde sin första match från start var fint.

Annons
 

I andra halvlek fortsatte BoIS att skapa chanser men ineffektiviteten fortsatte. Bland annat hade både Dodja och Robin Eliasson Hofsö bra lägen men fick inte till det i avsluten. I stället kom kalldusch nummer två då Jonas Lindberg gjorde sig fri och drog Ivo Vazgec och gjorde 2-0 efter 67 minuter. Målet föregicks av en situation som lär diskuteras då Surprise Ralani knuffades omkull i straffområdet i anfallet innan målet.
Fyra minuter senare kom spiken i BoIS-kistan. Denna gång var det Gabriel Altemark Vanneryd som gjorde 3-0
I slutet av matchen åkte Ivo Vazgec på en smäll och den vård som krävdes innebar att domaren la till hela tio minuter.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser