Annons

Klädbytardag på museet

På söndag har du chansen att fixa en ny höstgarderob.
Museet i samarbete med ABF arrangerar då åter en klädbytardag.
– Det går till så att man lämnar in kläder man själv tröttnat på och inte vill ha längre, men som någon annan kan tänkas ha glädje av. För varje plagg man lämnar in får man byta till sig ett nytt, förklarar antikvarie Annelie Ingvarsson som  tillsammans med Sara Eriksson på ABF Nordvästskåne håller i arrangemanget.

Man får lämna in max 15 klädesplagg per person, det kan vara både dam och herr och/eller barnkläder. Viktigt är att alla plagg ska vara hela och rena, annars tas de inte emot.

Annons
 

Inlämning av kläder sker i filmsalen kl 13.00 – 13.30. Bytet sker sedan från 14.00 – 14.45. Trubaduren Kristian Svensson underhåller i Café Nell Walden under pausen. Skulle det bli plagg över efter bytet skänks de till välgörenhet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser