Annons

Bilderbok nominerad till fint pris

Under nästan två deccenier sände Landskrona Vision lokal-TV men kärva tider runt millennieskiftet gjorde att bolaget till slut fick låta TV-epoken gå i graven. Istället har bolaget omformats och idag sysslar man främst med läromedel för barn och ungdomar med särskilda behov. I veckan som gick fick företaget en fin bekräftelse på att man är på rätt spår.
– Vi är väldigt stolta över att en av våra böcker är nominerad till utmärkelsen ”Outstanding books for Young People with Disabilities”, säger Peter Roslund på Landskrona Vision AB.

Den aktuella boken är teckenlexikonet, Små och stora djur. Priset delas ut av IBBY, som står för International Board on Books for Young People, en världsomspännande, ideell förening som stödjer spridning av god barn- och ungdomslitteratur i världen.
– Om vår bok vinner kommer den att vara med på en utställning som ska visas runt om i hela världen. Vi är oerhört stolta att vara nominerade, poängterar Peter Roslund.
– Våra teckenlexikon är informativa och samtidigt så enkla och rena i layouten så att även personer med olika typer av synnedsättningar kan ta del av dom, vilket var precis vad vi ville uppnå.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser