Annons

Anfallsproblem mot Varbergs Bois

Påskbergsvallen. Så heter Varbergs hemmaarena dit BoIS reser på måndagen för en ny viktig match. Förutsättningarna kunde varit bättre för de randiga. Med de tre anfallarna Fredrik Karlsson, Fredrik Olsson samt Luka Mijaljevic som odisponibla, har tränare Henrik Larsson en del funderingar kring anfallet.
– Luka är ännu inte redo för 90 minuter, Fredrik Karlsson och Fredrik Olsson är det definitivt inte, säger Henrik Larsson på klubbens hemsida.
Lägg därtill att Mathias Andersson är avstängd.

Med tanke på att BoIS inte gjort något mål sedan Marcus Lantz gjorde 2-1 mot Falkenberg den 13 augusti (cupmatchen mot Enskede borträknad) är det just i anfallet som spelet måste börja fungera igen, och framför allt uppspelen, något man tränat på den senaste tiden.
– Det är framför allt uppspelen vi fokuserat på, vilka alternativ vi har. Men det är upp till spelarna att hitta alternativ och lösningar, det är de som ska göra det, men det är bra att ha något att falla tillbaka på när spelarna själva inte hittar lösningar, säger Henrik Larsson.

Annons
 

BoIS trupp:
Ivo Vazgec, Niklas Uddenäs, Fredrik Liverstam, Linus Malmqvist, Philip Andersson, Martin Rudolfsson, Max Mölder, Linus Olsson, Marcus Lantz, Amethyst Bradley ”Surpirse” Ralani, Patrik Åström, Fredrik Svanbäck, Robin Eliasson Hofsö, Abdou Dodja, Jesper Lundberg, Alexander Zaim, Mohammed Zaaroura och Alexander Tkacz.

Matchen börjar klockan 19.00 och den döms av Niklas Abrahamsson från Sollefteå.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser