Annons

Rekordmycket karnevalspengar till föreningar

Drygt 500 personer från 18 föreningar såg till att deras klubbar fick dela på 321000 kronor efter årets karneval. Summan är den största någonsin och ordföranden i Landskronas idrottsföreningars samorganisation, Gunnar Nilsson, är lyrisk.
– Det fungerade fantastiskt bra. Trots att vi hade tio procents mindre provision från tivolit i år drog vi in mer pengar än någonsin, säger han med ett stort leende på läpparna.

Mest pengar drog Innebandyklubben Falcons in och för sitt jobb fick de 48000 kronor. Näst mest fick Viarps kör- och ridklubb som fick 41000 kronor.

Annons
 

Nästa år förvandlas karnevalen till en niodagarsfest.
– Det blir nog dock inte karneval i nio dagar. Det tror jag kommer att bli tre som tidigare. Allt ligger dock på planeringsstadiet ännu så vi vet inte alls hur det kommer att bli i dagsläget, säger ordföranden i LISA och avslutar.
– Jag vill passa på att gratulera den dam som vann en cykel på sin biljett som hon fick då hon parkerade sin cykel i en av våra inhägnader under karnevalen. Hon var och hämtade cykeln på Team Sportia häromdagen och var lycklig som få.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser