Annons

Många lockades av konsten

Höstens första onsdagsprogram och tillika första programmet på den nya utställningen ”Vår Konstsalong” 2012 är en visning och ett samtal om den konst som visas i hallen.
– Minst elva av de konstnärer som är med på utställningen kommer till konsthallen för att berätta lite om sina bilder. Ett samtal som kan handla om exempelvis teknik, motiv eller inspiration, berättar konstintendent Birthe Wibrand som i helgen kunde glädjas åt ett stort intresse för den nya utställningen.
– Vi räknade in 331 personer under lördagen och över 115 i söndags.
 
Många av besökarna hittade även över vallgraven och in på Galleri SK på Citadellets borggård där linoljedoften från Anders Hägglunds skulpturer mötte besökarna.  Mängder av oljemålningar och träskulpturer med norrländsk touche finns där till beskådan fram till och med torsdag.

Onsdagsprogrammet på konsthallen tar cirka en timme och början kl 18.30.

Annons
 


Konstnär Anders Hägglund visar upp en av sina kattskulpturer i björk för en besökare på Galleri SK.

Annons
Annonser






















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser