Annons

Höststämning med Paulina Pfeiffer

En liten påminnelse kan vara på sin plats att det på söndag är säsongstart för Landskrona Kammarmusikförening. Sopranen Paulina Pfeiffer inleder höstens konsertprogram tillsammans med pianisten Magnus Svensson. På söndag sjunger Paulina sånger av bl.a. Strauss, Nyström och Wagner.

Plats: Landskrona Församlingshem. Tid: 16-18.

Annons
 

Ytterligare två konserter i höst
Föreningens ordförande Cecilia Kraitiss meddelar att man under hösten dessutom anordnar ytterligare två konserter.
– Söndagen den 14 oktober gästar den unga, italienska pianisten, Gloria Campaner, Landskrona och söndagen den 18 november är det dags för en ung svensk stråkkvartett, Sjöströmska kvartetten, som består av Jenny Sjöström (violin), Ellen Hjalmarson (violin), Märta Eriksson (viola) och Lisa Reuter (cello) att gästa oss.

Mer om programmen finns att läsa på Landskrona Kammarmusikförenings hemsida – www.landskronakammarmusik.se.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser