Annons

Polis krockade med ungdomsbrottsling

Vid 11-tiden inträffade en incident på Regeringsgatan i centrala Landskrona. En polispatrull fick syn på ett fordon med en välkänd 18-åring bakom ratten. Då polisen försökte stoppa ynglingen körde han på polisbilen och försökte sedan springa från platsen. Han fann dock för gott att stanna då han märkte att han inte skulle hinna fly.

18-åringen är nu misstänkt för drograttfylla, grov olovlig körning samt vårdslöshet i trafik. I bilen satt även fyra passagerare och samtliga av dessa hade rökt hasch och är därmed misstänkta för ringa narkotikabrott. Samtliga fem personer i bilen är tidigare kända av polisen för en rad olika brott.

Annons
 

Inga personer skadades då bilarna stötte samman men polisbilen fick en del plåtskador och behöver repareras.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser