Annons

Armand Krajnc ska inspirera ungdomar på 261

På torsdag gästas Landskrona av en före detta världsmästare i boxning. Det är Landskronasonen Armand Krajnc som kommer till Hållplats 261 på Gullstrandsskolan för att berätta om sina framgångar och motgångar samt vad som driver honom.
– Många tror att man kan nå snabba framgångar men det gäller att jobba hårt. Att satsa hårt och sedan leverera. Det finns inga genvägar, säger Armand Krajnc.

– Han är ju inte bara en före detta världsmästare. Han har även vunnit mästarnas mästare på TV och även engagerat sig mycket inom boxningen i Ystad. Han har mycket att lära många, säger Jacob Ekbladh, PR-ansvarig för projektet Get up, Stay up, vilka står för arrangemanget på torsdag.
– Vi vill inspirera ungdomarna och riktar oss mycket mot vad som händer efter gymnasiet. Det är många som inte kommer vidare efter studierna. På 261 kan de träffas och möta andra för att få tips och idéer. Därför har vi även då och då föredrag och på torsdag är ett sådant tillfälle, förklarar Jacob Ekbladh.

Annons
 

Armand Krajnc har själv gymnasiestudier i bagaget och minns hur det var.
– Jag läste verkstadsteknis linje och fick jobb på Haldex efter studierna. Boxningen var dock det jag satsade på, säger Armand Krajnc.

Målgruppen för Get up – Stay up är alla ungdomar i åldern 16-24 år men på föredragen är alla välkomna.
– Vi ser gärna att föräldrar följer med och även yngre syskon. Hit är alla välkomna, avslutar Jacob Ekbladh.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser