Annons

BoIS borta från toppstriden

BoIS föll med besked då de mötte Ljungskile på bortaplan på söndagen. I och med förlusten är man borta från toppstriden. Kvalplatsen upp till allsvenskan är i det närmaste omöjlig att nå.

Trots ett flertal chanser lyckades de randiga inte få in bollen på försvarsstarka Ljungskile. Betydligt mer effektiva var hemmalaget. Det första målet gjordes av Kenny Pavey som rann genom BoIS-försvaret efter halva första halvleken. I slutet av matchen punkterade Robert Bagger tillställningen genom att göra 2-0.

Annons
 

BoIS saknade dock inte chanser. Bland annat hade Linus Olsson en nick i stolpen i början av matcher.
– Jag måste gratulera Ljungskile, men det är med en bitter smak i munnen eftersom jag tycker vi har tillräckligt med chanser för att först ta ledningen men även för att kvittera vid 1-0. Jag räknade till fem riktigt bra målchanser för oss, men tyvärr är vi för ineffektiva när vi får chanserna, säger BoIS tränare Henrik Larsson på klubbens hemsida.

Noterbart är att Mathias Andersson drog på sig ett gult kort vilket innebär att han är avstängd nästa match. Dessutom gjorde Abdou Dodja debut i den randiga tröjan men spelade för kort tid för att hinna utmärka sig.

Förlusten innebär att BoIS nu ligger på sjunde plats med tolv poäng upp till Brommapojkarna på kvalplatsen uppåt. Stockholmarna har dessutom en match mindre spelad.
Avståndet ner till Assyriska på kvalplatsen till division 1 är åtta poäng. Nästa match för BoIS avgörs inte förrän måndagen den 17 september då man möter Varberg på bortaplan.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser