Annons

Patric Johansson kvar i Falcons

Landskrona Falcons har förlängt avtalet med Patric Johansson som ansvarig ledare för föreningens herrlag. Ett samarbetsavtal som sträcker sig fram till säsongen 2014/2015.

Patric Johanssons primära uppgift blir att bygga upp ett nytt ungt lag och med siktet inställt på framtida avancemang. Med den erfarenhet klubben har av spel i Sveriges näst högsta liga bygger man nu en långsiktig satsning med siktet inställt på Svenska Superligan, vad det lider.
Vi är mycket glada och nöjda med att Patric har valt att stanna ytterligare en sejour i Landskrona och vi vet att han är rätt man att bygga upp ett ungt lag och ta oss till nästa nivå, säger Landskrona Falcons ordförande Peder Alberoth.
Vi vet vad vi får och vi vet att han är helt rätt för uppdraget som det ser ut idag och den närmast överskådliga framtiden. Det är ett led i vår långsiktiga satsning på att ta oss till Sveriges yppersta innebandyelit, menar Peder Alberoth.

Annons
 

De senaste åren har Landskrona Falcons fått fram flertalet spelare som idag spelar Svenska Superligan. Trion Carl Nilsson, Joachim Rosengren och Anders Lindberg spelar i FC Helsingborg, Nicklas Lidholm i Warberg och Fredrik Glans i Jönköping. 

Även Björn Lundgren, som idag spelar med Malmö FBC i Allsvenskan, har spelat i SSL med FC Helsingborg.
– Jag är stolt och glad över att vi fått fram så pass många spelare till Svenska Superligan den senaste tiden, och givetvis så hoppas och drömmer jag om att de en dag återvände till Landskrona Falcons med sin erfarenhet, säger Landskrona Falcons sportchef Petri Manu

Patric Johansson är inne på sin åttonde säsong som tränare i Landskrona Falcons, varav den sjätte som huvudansvarig för herrlaget.

Patric Johansson är även förbundskapten för Polen. I VM 2010 i Helsingfors så ledde Patric Johansson Polen till den bästa placeringen någonsin i ett A-VM, en nionde plats. Polen kommer även att spela A-VM i Schweiz i december 2012.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser