Annons

Nyfiken på E-böcker

Många är nyfikna på den nya tidens digitala böcker. Nu svarar biblioteket på frågor om E-böcker, ljudböcker och läsplattor.

Är du intresserad av att låna e-böcker eller ljudböcker direkt över Internet och undrar hur man gör? Funderar du på att skaffa en läsplatta eller har du nyss köpt en? Biblioteket får fler och fler frågor kring e-bokläsandet och arrangerar nu ett tillfälle, tisdagen den 11 september kl 19.00, då du kan få svar på dina frågor och få hjälp att komma igång.

Annons
 

Tisdagen den 10 oktober kl 19.00 arrangerar biblioteket ytterligare ett program om e-böcker och läsning när samtidshistoriken Rasmus Fleischer håller föredrag om det förändrade läsandet i samband med att E-böcker, läsplattor och print-on-demand har suddat ut bokformatets gränser och möjliggjort helt nya flöden av text.

Under hösten arrangerar biblioteket också grundläggande kurser i Internet. Intresset för de här kurserna är stort och platserna har bokats upp snabbt.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser