Annons

Minimässa i Selmahuset

På lördag klockan 10.00 slår Selmaföreningen i Landskrona upp portarna för en minimässa i sina lokaler på Viktoriagatan 7a. Där möts företagare för att erbjuda produkter och tjänster, ge kortare prova-på-tillfällen, hålla mindre föredrag om olika alternativa behandlingsmetoder, självcoaching och street art med mera.

– Vi har nu haft aktiva hyresgäster och kunder i ett år och det vill vi fira med en minimässa, säger Selmahusets ägare Harriet Johansen, också ordförande i Selmaföreningen i Landskrona samt Ambassadör för kvinnors företagande.

Annons
 

– Vi kommer också att kunna erbjuda snabbstyling med fotografering, stil och make up. Man bokar in sig på plats, det är först till kvarn som gäller, förklarar Maria Frölander, Selmahusets programsamordnare och berättar om höstens aktiviteter.
– Det kommer att finnas möjlighet att delta ibland annat yogakurs, makeupkvällar, qigongkurs, produktpresentationer, barnfotografering, kurs i kristallhealing, samtalsterapi, hudvårdbehandlingar, massage, nagelvård, coaching, reiki behandling, olika föredrag, kristallhealing, meditation med mera.

För kvinnliga företagare som funderar på att starta eget inom hälsa och utveckling finns det under mässan möjlighet att få information och ställa frågor till erfarna egenföretagare.
Mässan pågår mellan klockan 10.00 och 16.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser