Annons

Landora tog hem Coop-cupen

När Landoras 02:or spelar cup brukar gruppspelet klaras av på ett suveränt sätt, meddelar lagets tränarkvartet.
–  I lördags var det annorlunda. Efter att ha gått upp i ottan för att spela första matchen, går luften ur killarna när man får beskedet att första motståndarna, Stattena IF, inte kommer till spel.

Det blev alltså W.O. i första matchen i Coop-cupen i Ödåkra för tioåringarna som vill att matcherna ska avgöras på plan.

Annons
 

Landoriterna samlade ihop sig till nästa gruppspelsmatch mot arrangörsklubben Ödåkra IF och vinner med 5-1.

Därefter väntade Ängelholms FF.
–  Killarna får inte igång något spel. Trots det håller man 1-1 tills två minuter återstår då ÄFF får en straff – förlust 1-2. I sista gruppspelsmatchen möter vi våra bekanta från Borstahusen, BBK. Spelet är fortsatt krampaktigt, men alla kämpar storstilat och får på matchens sista spark in vinstmålet 1-0.

Därmed var BK Landora vidare till semifinal där man åter ställs mot Ödåkra.
– Plötsligt faller bitarna på plats, bollen går som på ett snöre mellan killarna och vi radar upp fina anfall som resulterar i en komfortabel 3-0 vinst.

I finalen ställs man åter mot ÄFF och revanschsuget efter strafförlusten i gruppspelet är stort.
–  Killarna sätter full fart från början och får ett tidigt ledningsmål. Man har hittat sitt vägvinnande spel och går till halvtidsvila med 3-0 ledning. Man ger aldrig ÄFF en chans, utan fortsätter att spela fin fotboll och tar hem finalen med 5-1 och killarna kan placera en ny välförtjänt guldpokal i klubbstugan.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser