Annons

Klart med Lehreckes comeback

Idag tog kommunstyrelsen det formella beslutet som innebär att Thomas Lehrecke blir ny chef för teknik- och serviceförvaltningen.
– Thomas Lehrecke har en lång och gedigen erfarenhet både från näringslivet och från offentlig sektor. Han har också erfarenhet av att leda stora organisationer, säger Stefan Johansson, t f stadsdirektör.

– Jag har ett starkt intresse för Landskrona, jag har både gått i skolan och tidigare arbetat i staden. Jag vill utveckla staden och medverka till lösningar på de utmaningar som Landskrona stad står inför, säger Thomas Lehrecke.

Annons
 

Thomas Lehrecke bor med fru och barn på en gård i Kågeröd. Han är utbildad civilingenjör och har arbetat på byggjättarna Skanska och JM.
Han tillträder under hösten.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser