Annons

Fyra BoIS:are landslagsaktuella

Förbundet har åter fått upp ögonen för talangfulla Landskronaspelare.
I dagarna finns fyra BoIS:are i farten i olika landslag.

Vid senaste a-landskampen mot Brasilien gjorde West Bromwich försvarssgigant, Jonas Olsson, en rakt igenom gedigen insats som mittback, bland annat inför BoIS-ordförande Kenneth Håkansson ögon som bredvid sig på VIP-läktaren förövrigt hade Prins Daniel som bänkgranne.

Annons
 

Större dock att P15-landslaget idag följde upp i tisdagens premiärlandskamp mot Finland (1-0) med ytterligare en seger, den här gången med 5-2 (2-0) i Kittilä. Kapten i det svenska laget var Erik Andersson från Landskrona.
– Första halvlek var väldigt bra, den klart bästa av våra fyra halvlekar här. Killarna visade att de lärt sig av det vi pratat igenom efter första matchen. Vi hade en bättre form på anfallsspelet och bara två chanser emot oss, säger förbundskapten Magnus Wikman till förbundets hemsida.
Nästa uppgift för P15 och då även högst troligt kapten Andersson blir dubbelmötena med Norge i mitten av september.

Vi noterar också att P19/P20 kommer att spela dubbellandskamp mot Finland. Dessa matcher spelas i Uppsala och Märsta den 4 respektive 6 september och med i truppen finns BoIS:arna Mathias Andersson och Philip Andersson.

Sveriges P18 spelar trenationsturnering i Halland under samma period. Robin Hofsö får då kanske chansen att spela mot Norge och Danmark, eftersom han tagits ut för första gången till landslagsuppdrag.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser